Daily Huge Number of Aspirants are searching online for General Knowledge Questions All over Globe. We are in the World that expects everything from the Candidate. Here we are Providing Top 10 General Knowledge Questions which are useful for the Aspirants who are Preparing for the Competitive Examinations. Download Top 10 General Knowledge Questions Along with Answers PDF.

Check -> Top 10 Indian History Gk Questions

1. Which is the Most Spoken Language Around Globe?

A. English

B. Chinese

C. Spanish

D. Portuguese

Correct Answer: B ( Chinese)

2. Who is the First Finance Minister of Independent India?

A. John Mithai

B. R.K. Shanmukhan Chetty

C. Liaquat Ali Khan

D. C.D. Deshmukh

Correct Answer: B (R.K. Shanmukham Chetty)

3. Present Secretary General of U.N.O

A. U Thant

B. Banki Moon

C. Antonio Guterres

D. Dag Hammarskjold

Correct Answer: C ( Antonio Guterres)

5. Who is the Founder of BlackBerry Mobile Company?

A. Steve Jobs

B. Ferruccio

C. Larry Page

D. Mike Lazaridis

Correct Answer: D ( Mike Lazaridis)

6. Who is the First Prime Minister of Great Britain?

A. Sir Robert Walpole

B. Tony Blair

C. James Callaghan

D. Gordon Brown

Correct Answer: A (Sir Robert Walpole)

7. Which is the Largest City in the World?

A. New York Metro

B. Yokohama

C. Sao Paulo

D. Seoul

Correct Answer: B (Yokohama)

8. Which is the Busiest Metro Station around Globe?

A. Shanghai Metro

B. New York City Subway

C. Beijing Subway

D. Porto Alegre Metro

Correct Answer: C ( Beijing Subway)

9. Which Film Made the Most Money Ever?

A. Avatar

B. Star Wars

C. Titanic

D. Gone with the Wind

Correct Answer: D (Gone with the Wind)

10. Who is the Archery Champion in 2016 Rio Olympics

A. Jean-Charles Valladont

B. Brady Ellison

C. Dai Xiaxoiang

D. Ku Bon-Chan

Correct Answer: D (Ku Bon-Chan)

For More Toughest and Important General Knowledge Questions with Answers Like/Subscribe our Official Webpage.